5 måder at Raise Credit Score

Det er ikke så hårdt, som du tror at hæve kredit score. Det er et velkendt faktum, at långivere vil give folk med højere kredit scorer lavere renter på realkreditlån, billån og kreditkort. Hvis din kredit score falder under 620 bare at få lån og kredit kort med rimelige vilkår er vanskeligt.
Der er mere end 30 millioner mennesker i USA, der har kredit score under 620 og hvis du er formentlig undrende, hvad du kan gøre for at hæve kredit score for dig.
Her er fem enkle tips, som du kan bruge til at hæve kredit score.
1. få en kopi af din kredit rapport
At få en kopi af din kredit rapport er en god idé, fordi hvis der er noget på din rapport, der er forkert, du vil hæve kredit score, når det er fjernet. Sørg for at du kontakt bureau straks for at fjerne eventuelle forkerte oplysninger.
Din kredit rapport bør komme fra de tre store Bureauerne: Experian, Trans Unionen og Equifax. Det er vigtigt at vide, at hver service vil give dig en anden kredit score.
2. betal dine regninger til tiden
Din betaling historie udgør 35% af din samlede kredit score. Din seneste betaling historie vil bære langt mere vægt end hvad der skete for fem år siden.
Mangler bare en måneder betaling på noget kan banke 50 til 100 point ud af din kredit score.
Betale dine regninger til tiden er en enkelt bedste måde at begynde at genopbygge din kreditværdighed og hæve kredit score for dig.
3. betale ned din gæld
Din kreditkortudsteder rapporterer din udestående saldo en gang om måneden til kredit-bureauer. Det er ligegyldigt om du betale denne balance, et par dage senere eller om du bærer det fra måned til måned.
De fleste mennesker ikke klar over, at kredit-bureauer ikke skelne mellem dem, der bærer en balance på deres kort og dem der ikke gør. Så ved at opkræve kan mindre du hæve kredit score selv hvis du afbetale dit kreditkort hver måned.
Långivere også gerne se en masse af plads mellem mængden af gæld på dit kreditkort og din samlede kreditgrænser. Så den mere gæld du betaler, jo større denne kløft og jo bedre din kredit score.
4. må ikke lukke gamle konti
Tidligere folk blev bedt om at lukke gamle regnskaber ikke var de benytter. Men med dagens aktuelle scoring metoder der kunne faktisk såre din kredit score.
Lukning af gamle eller pote kreditkonti sænker de samlede kreditformer, som tilbydes til dig og gør eventuelle restbeløb du har skærmelementer i kredit score beregninger. Din ældste regnskabsafslutningen kan faktisk forkorte længden på dit kredithistorie og til en långiver det gør dig mindre kredit værdig.
Hvis du forsøger at minimere identitetstyveri og det er værd ro i sindet for dig at lukke din gamle eller pote konti, den gode nyhed er, det vil kun sænke score du en minimal mængde. Men netop ved at holde disse gamle konti åbne kan du hæve kredit score for dig.
5. holde ud af konkurs
Konkurs er den værste ting der vil ødelægge dit kredit score. Konkurs vil sænke din kredit score af 200 point eller mere og er meget svært at komme tilbage fra.
Når din kredit score falder under 620, vil lån får du være langt dyrere. En konkurs på dit kredit rekord er rapporteret i op til 10 år.
Virkeligheden i en konkurs er det vil begrænse dig til high-renter långivere, der vil presse ud høj rente betalinger fra dig i år.
Det er bedre at få kredit rådgivning til at hjælpe dig med dine regninger og for enhver pris undgå konkurs. Ved at få kredit rådgivning i stedet for at erklære konkurs kan du hæve kredit score over en meget kortere periode.
Copyright © 2005 kredit reparation Facts.com alle rettigheder forbeholdt.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.