Cold Calling udsigterne før og efter timer

En af de mest populære myter overlevende fra de gamle skole dage af salgstræning er den idé, at du vil have en bedre chance for at nå forretningsudsigterne, hvis du forsøger, kræver enten tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen, efter regelmæssig kontortid har sluttede. Teorien bag denne myte er, at fordi receptionisten og andre dørvogtere er borte, virksomhedsejeren vil personligt svare telefonen selv.
Som en virksomhedsejer mig selv, jeg kan fortælle dig, at denne idé er en latterlig idé, der vil kun spilde din tid og gøre dig endnu mere frustreret med cold calling.
Først og fremmest, går denne idé tilbage til halvfjerdserne og firserne, før talebeskeder eksisterede. I disse dage, vil en virksomhedsejer lejlighedsvis tage telefonen fordi det ville simpelthen gå på ringe hvis han ikke gjorde. I dag, er telefoner videresendt til talebeskeder uden for almindelig åbningstid. De ring normalt ikke selv på alle.
For det andet, hvis en virksomhedsejer er på kontoret tidligt eller sent, det er fordi han forsøger at få en hoppe på dagen og være produktive uden nogen eller noget andet i office til at distrahere ham. Som et resultat, kommer han helt sikkert ikke til at besvare telefonen, eller for sags skyld, tage telefoner off talebeskeder, så de vil ring. Chancer er, telefonen på sit skrivebord er slået fra i denne private produktive periode. Og hvis du formår at få ejeren på telefonen, når han ikke ønsker at blive forstyrret, du i høj grad øge dine chancer for irriterende ham med din kolde opkald, endnu mere så irritere end kolde kræver allerede folk.
Endelig, hvis din kanal er så tom, at du er at ty til før – og efter – hjem taktikken til at skaffe nye forretninger, du nødt til at træde tilbage og tage et kig på det store billede. Hvis du i denne situation, mangler du helt sikkert en effektiv leadgenerering system. Hvis du havde en du ikke behøver at kolde opkald overhovedet, endsige tidligt og sent på dagen! Selvstændige markedsføring er svaret… forsøger at kalde en virksomhedsejer klokken syv om morgenen er ikke.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.